هزینه های حق الوکاله یکی از نگرانی های اصلی افراد برای گرفتن وکیل در دعاوی حقوقی، کیفری و مسائل ثبتی است. با امکان پرداخت حق الوکاله به صورت قسطی، این نگرانی رفع می گردد و افراد می توانند با خیال آسوده از خدمات وکیل متخصص بهره مند شوند.
ثبت دادخواست و شکوائیه برای انواع دعاوی حقوقی و کیفری مستلزم پرداخت هزینه های اولیه است. مقدار این هزینه ها بسته به مالی یا غیر مالی بودن دعوی، متفاوت است. یکی از هزینه های ضروری برای اقامه درست انواع دعوی، حق الوکاله است. در ادامه ابتدا دلایل این ضرورت بیان شده و سپس راهکار مناسبی برای حل مسائل مالی مربوط به آن ارائه می گردد.
کی باید وکیل بگیریم؟
با گسترش جوامع و افزایش پیچیدگی های روابط اجتماعی، قوانین هم پیچیده و متنوع شده اند. از این رو حوزه فعالیت وکلا وسعت یافته است.
هر کدام از وکلا در یک یا چند زمینه دارای تخصص هستند. وکیل برای دعاوی مختلف (مانند خانوادگی، ملکی، جنایی، حقوقی، کیفری)، ازدواج و طلاق، تنظیم قراردادها، حقوق تجارت و معاملات، پرونده های ثبتی و شهرداری، مسائل و دعاوی اداره کار، امور مهاجرت و اقامت، پرونده های مالیاتی، بیمه و مطالبات بانکی از جمله رایج ترین موارد استخدام وکیل هستند. به طور خلاصه هر جا که صحبت از قانون و حقوق قانونی می شود، باید سراغ وکیل برویم.
چرا باید وکیل بگیریم؟
بسیاری از افراد گمان می کنند گرفتن وکیل ضرورت ندارد و خودشان به تنهایی می توانند از عهده امور قضایی و حقوقی بر آیند. در این قسمت توضیح می دهیم که چرا باید وکیل بگیریم و این اقدام چگونه به طرفین دعوی کمک می کند.
تخصصی بودن موضوعات حقوقی و قضایی
چرا باید وکیل بگیریم؟ اولین پاسخ این است که موضوعات حقوقی و قضایی بسیار پیچیده و تخصصی هستند. قبل از اقامه دعوی و اقدام قانونی باید برای این گونه سوالات پاسخ درست داشته باشید: دعوی و خواسته شما از چه نوعی است؟ چگونه دادخواست (برای دعاوی حقوقی) یا شکواییه (برای دعاوی کیفری) تنظیم نمایید؟ این دادخواست یا شکواییه را چگونه در جریان دادرسی قرار دهید؟ کدام مرجع صلاحیت رسیدگی به دعوا و خواسته شما را خواهد داشت؟ (دادگاه عمومی، کیفری، شورای حل اختلاف، اداره ثبت، اداره کار، دارایی و ... ) برای اثبات ادعا یا رفع اتهام به چه مدارک، اسناد و ادله ای نیازمندید؟ بر طبق کدام ماده قانونی حق اقامه دعوی یا اعتراض دارید؟ چگونه می توانید به رای صادره اعتراض نماید؟ و سوالاتی از این قبیل. قطعا کسی می تواند به این سوالات پاسخ درست داده و برای هر کدام اقدام مناسب انجام دهد که دانش، تخصص و تجربه کافی داشته باشد. بنابراین ضرورت دارد برای انواع دعاوی به وکیل متخصص همان حوزه مراجعه فرمایید.
صرفه جویی در هزینه و زمان
پاسخ دوم به این سوال که چرا باید وکیل بگیریم مربوط به صرفه جویی در زمان و هزینه است. این موضوع از دو جهت قابل بررسی است. اول اینکه بسیاری از افراد به دلیل مشغله زیاد، فرصت کافی برای پیگیری پرونده خود ندارند، به ویژه زمانی که مرجع صالح در شهری غیر از محل سکونت آنها قرار دارد. ثانیا در بسیاری مواقع به دلیل عدم آگاهی از مواد قانونی مرتبط، عدم ارائه مدارک لازم، انتخاب نادرست موضوع دعوا و مرجع صالح، قرار رد دعوا صادر می شود. در این صورت باید با صرف دوباره زمان و هزینه، مراحل اقامه دعوا از ابتدا آغاز شود. پس لازم است قبل از هر گونه اقدامی با وکیل متخصص مشورت نمایید تا زمان و بودجه شما هدر نرود.
این موضوع در مورد دعاوی مالی اهمیت بیشتری دارد. زیرا ممکن است به دلیل عدم اطلاعات کافی، دچار خسران مالی زیادی شوید. پس حق الوکاله را نوعی هزینه سربار تلقی نکنید.
جلوگیری از تقابل بین خوانده و خواهان، شاکی و متهم
معمولا طرفین دعوا دوست ندارند در جریان دادرسی با یکدیگر تقابل داشته باشند. با توجه به این موضوع کاملا درک می کنید که چرا باید وکیل بگیریم. فرض کنید دعوا مربوط به پرداخت نفقه، مهریه، اجرت المثل ایام زوجیت یا حضانت است. قطعا زوجینی که قصد طلاق دارند یا بعد از طلاق دچار اختلاف در این موضوعات شده اند، نمی خواهند با همسر سابق خود روبرو شده یا گفتگو نمایند. در بسیاری مواقع طرفین اصلا نمی خواهند در دادگاه حضور داشته باشند. در این صورت تنها راهکار درست و منطقی، کمک گرفتن از وکیل است.
اطمینان و آسودگی خاطر
یکی دیگر از دلایل ضرورت استخدام وکیل برای پرونده های مختلف، کسب آرامش و آسودگی خاطر است. زیرا مطمئن خواهید بود وکیل به موقع و به درستی مراحل اجرایی لازم را طی کرده و توصیه های لازم را به شما ارائه خواهد کرد. از طرف دیگر نگران از دست دادن زمان دادگاه یا منقضی شدن زمان اعتراض نخواهید بود. تنها موضوعی که باقی می ماند هزینه های حق الوکاله است. اگر با کمبود بودجه مواجه هستید چطور می توانید این هزینه ها را پرداخت کنید؟
پرداخت حق الوکاله به صورت قسطی
به احتمال زیاد اغلب افراد دلایل ضرورت گرفتن وکیل برای دعاوی مختلف را می دانند اما به خاطر هزینه های حق الوکاله نگران هستند. حال تصور کنید اگر امکان پرداخت حق الوکاله به صورت قسطی وجود داشته باشد، تصمیم گیری تا چه حد آسان خواهد بود! خبر خوش اینکه ، در سجاوا می توانید بدون نگرانی با وکیل مورد نظر خود قرارداد ببندید و حق الوکاله را به صورت قسطی پرداخت نمایید. در ادامه مفهوم و شرایط حق الوکاله قسطی را بیان خواهیم کرد.
حق الوکاله قسطی چیست؟
رسیدگی به پرونده های مختلف قضایی، ثبتی، شهرداری و مالیاتی مستلزم پرداخت هزینه است، هزینه هایی از جمله هزینه دفاتر خدمات الکترونیک قضایی، هزینه های دادرسی، کارشناسی و غیره. نکته مهم این است که برای شروع رسیدگی باید هزینه های اولیه پرداخت شود.
هزینه مهم دیگر، حق الوکاله است. وکلا روش های مختلفی برای دریافت حق الزحمه خود در نظر می گیرند. روش پرداخت نصف - نصف، پرداخت بعد از اتمام، پرداخت به صورت مرحله ای از جمله رایج ترین روش ها است.
روش دیگر حق الوکاله قسطی است. به عبارت دیگر در سجاوا می توان حق الزحمه وکیل را با وام فوری و بدون ضامن پرداخت کرد. اما شرایط این وام چگونه است و چگونه پرداخت می شود؟
شرایط حق الوکاله قسطی
مجموعه ی حقوقی سجاوا که خدمات تخصصی وکالت ارائه می دهد، امکان پرداخت حق الوکاله به صورت قسطی را برای مراجعان خود فراهم کرده است. یعنی زمانی که قصد دارید برای یک پرونده با وکیل قرارداد ببندید، تعهد می کنید که با دریافت وام، حق الوکاله را طی چند قسط پرداخت کنید.
مبلغ کل وام، نرخ بهره، نحوه پرداخت، تعداد و میزان اقساط حق الوکاله قسطی، با توجه به هزینه های پرونده و وکالت و همچنین درآمد و شرایط مالی شما تعیین می گردد. تمام این موضوعات با توافق دو طرفه (بین وکیل و موکل) مشخص می شود. پرداخت وام فوری تا سقف 120میلیون تومان، به شما کمک می کند که بدون نگرانی از پرداخت حق الوکاله، بهترین وکیل را انتخاب نمایید.
برای تعیین شرایط دقیق و متناسب با وضعیت خود، توافقنامه (یا قراردادی) را امضا می کنید. برای اطمینان بیشتر می توانید شرایط و بندهای این قرارداد را زیر نظر یک وکیل دیگر تنظیم و تایید نمایید. با امضای این توافقنامه و قرارداد وکالت، وکیل متعهد به انجام امور پرونده می گردد و شما نیز متعهد به پرداخت اقساط، طبق روال مورد توافق خواهید شد.
مزایای وام فوری برای حق الوکاله
ممکن است به صورت خواسته یا ناخواسته به عنوان یکی از طرفین دعوی حقوقی یا کیفری قرار بگیرید. در چنین شرایطی برای دادخواهی و احقاق حقوق خود به استخدام یک وکیل متخصص نیاز دارید. حتما مهمترین نگرانی در این مورد هزینه های حق الوکاله است. ممکن است الان بودجه لازم برای پرداخت این هزینه را نداشته باشید. آیا باید از احقاق حقوق خود صرف نظر کنید؟
به شما پیشنهاد می کنیم از وام فوری سجاوا برای حق الوکاله بهره مند شوید. شرایط حق الوکاله قسطی در قسمت های قبل ذکر شد. با مطالعه این شرایط متوجه میشوید که می توان متناسب با شرایط مالی متقاضی، وکیل متخصص و با تجربه استخدام نمود. با این اقدام ضمن اطمینان و صرفه جویی در هزینه و زمان، از دغدغه تامین حق الوکاله به صورت آنی، رها خواهید شد.
دقت کنید این نوع وام بدون ضامن بوده و نیازی نیست برای ضمانت پرداخت از اشخاص ثالث (مثلا کارمند با فیش حقوقی) یا اسناد دیگر (مانند سند ملکی یا جواز کسب) استفاده کنید.
چند نکته مهم در مورد تقسیط حق الوکاله
در انتها چند نکته مهم را در مورد تقسیط حق الوکاله یادآور می شویم.
اول اینکه قبل از انتخاب وکیل و امضای قرارداد وکالت، شرایط تقسیط حق الوکاله را تعیین نمایید. برای این منظور حتما با وکیل مورد نظر یا مجموعه حقوقی مشورت نموده و تمام جوانب احتمالی را بررسی نمایید.
نکته دوم اینکه در مورد بیان شرایط مالی خود افراط و تفریط نکرده و گزینه های نزدیک به واقعیت را انتخاب کنید.
نکته آخر اینکه برای انتخاب وکیل خوب تردید نکنید. برخی افراد به خاطر نگرانی از هزینه های حق الوکاله سراغ ارزان ترین وکلا می روند، اما به خاطر داشته باشید، دانش، تخصص و تبحر وکیل نقش مهمی در پیشبرد و موفقیت پرونده شما خواهد داشت.
جهت اطلاع از شرایط گرفتن وکیل قسطی در سجاوا و یا وجود هر گونه سوال با ما تماس بگیرید:
تلفن دفتر و پشتیبانی : 09426060612
Powered by Froala Editor